Із Закарпаття на Схід України вирушають протитанкові їжаки, ліки та продукти харчування

11.03.2022 20:01 ПОДІЇ

Закарпатці продемонстрували свою єдність, витримку і готовність допомагати, коли за два тижні в область приїхали десятки тисяч вимушених переселенців. Водночас небайдужі усіма силами збирають і відправляють усе необхідне для наших військових, повідомляє перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

Так, на лінію вогню вирушили протитанкові їжаки, які закарпатські майстри і підприємці виготовили власноруч. Їх відправили залізницею, і вже найближчим часом вони допомагатимуть нашій армії боротися з ворогом.

У свою чергу заступник голови Закарпатської ОВА Ігор Шинкарюк, повідомив, що до Харкова відправляють з 22 тонни ліків та продуктів харчування.

Це гуманітарна допомога, яку в Ужгородській греко-католицькій богословській академії імені Блаженного Теодора Ромжі область отримала від ВБФ «Деполь Україна», який є частиною групи благодійних організацій «Деполь Інтернешнл».

«Надважливо, щоб закордонні партнери бачили прозорість процесів отримання гумвантажів та їх транспортування у "гарячі" точки. Ми забезпечуємо ці умови, тримаємо рівень надійного партнерства», — наголосив Ігор Шинкарюк.

Голова Правління Фонду в Україні отець Віталій Новак зауважив, що збирала ці речі вся Вікентійська Родина за кордоном, зокрема і у Британії. Вони готові допомагати й надалі нашим регіонам.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат