Сергій Ратушняк: Виграти війну і покарати зрадників!

05.03.2022 12:35 ПОДІЇ

Закарпатський політик дав кілька актуальних коментарів щодо оголошеної війни Росії проти України. Ми повинні виграти цю війну і вийти на справді європейський шлях розвитку.

«Вимагаємо в МВФ списання всього суверенного боргу України і ми виходимо на шлях дійсно європейського розвитку і майбутнього.

Оголошення Януковича легальним президентом і підписання ним капітуляції у Путіна не вийшло. Тобто все валиться і йде крахом для фашиста, вбивці і нелюда Путіна», — написав Ратушняк у соцмережах.

Він також вважає, що якби Україна вчасно поборола олігархат і влада працювала на державу, то у нас зараз не виникали би такі проблеми, ми би були сильними і не несли втрат.

«Ганьба за державу, яка виростила 100 мільярдерів і не має 100 мінометів на кожний в’їзд до Києва, Дніпра… Нема Армії, пенсій, зарплат, кордонів, «стін» злодія Яценюка... Я не кажу вже про танки, літаки, вертольоти», — пише Ратушняк і гнівно звинувачує наших колишніх президентів та політиків, які лише гра- бували країну і підспівували олігархам.

«Тварини кравчуки, медведчуки-суркіси, порошенки, кучми, ющенки-балоги, тимошенки, яценюки і гройсмани, ВСІ БАНДИТИ-ОЛІГАРХИ — ІДІТЬ НАХ…Й РАЗОМ ІЗ ВБИВЦЕЮ ПУТІНИМ! ВИ ТАКІ Ж ВБИВЦІ! ВАМ ТАКОЖ МІСЦЕ В ГААЗІ.

Саме ви вбивали Україну і УКРАЇНЦІВ і довели країну і народ до жебрацтва, чим у 2014 скористався Путін, а зараз прийшов заграбастати залишок.

ІДІТЬ НАХ…Й І БУДЬТЕ ПРОКЛЯТІ!

І ПЕРЕСТАНЬТЕ СВОЇ КРИВАВІ І СВИНЯЧІ РИЛА ТИКАТИ НА ЕКРАНИ ТБ», — написав Ратушняк.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат