Переможемо!

05.03.2022 12:09 ПОДІЇ

Фашисти мали намір захопити нашу країну за кілька днів. Але пройшов тиждень, а російські окупанти несуть великі втрати. У відчаї вони кидають бомби на житлові будинки. Гинуть діти. Таке враження, що Путін вирішив просто знищувати наші міста. Ракети летять на історичні будівлі. Київ та Харків у облозі окупантів. Інфраструктура майже знищена.

Але найстрашніше те, що Путін та його кремлівська шайка брешуть своїм громадянам, що проводять спеціальну операцію і не вбивають цивільних. А ще брешуть, що не несуть при цьому жодних втрат.

А втрати є. Значні. Український народ згуртувався і обізлився. Наші воїни знищують ворога. Зброю до рук взяли бійці територіальної оборони. Ворог ошелешений. Фашисти не очікували такого опору. Вони думали, що тут їх зустрічатимуть з квітами, бо всі ненавидять владу.

Насправді ж, ніхто навіть не очікував, що президент Зеленський виявиться бійцем. Він не має наміру здавати Україну, а його виступи перед світовою елітою викликають захоплення.

Світ нарешті почав надавати нам суттєву допомогу і обкладати путінську Росію санкціями. У Росії економічний колапс. Ця країна буде повністю ізольованою і на її фоні Північна Корея здаватиметься прикладом розвиненої демократії.

На жаль, війна відгукується і на Закарпатті. Станом на четвер на фронті загинуло вже троє закарпатців — Валерій Мийгеш, Шандор Кіш, Василь Білак. Герої!

Ми досить далеко від епіцентру подій і саме в нашій області шукають притулок вимушені переселенці. Наша влада та волонтери працюють безперервно.

Закарпаття вже прийняло десятки тисяч біженців. Їх розселяють не лише в приватному секторі, але й у гуртожитках та навіть спортивних залах. Приймаємо всіх. Усіх прихистимо.

І тут особлива шана нашим людям, які згуртувалися. Ми зносимо в спеціальні пункти різні необхідні для переселенців речі, носимо продукти харчування, організовуємося для плетіння маскувальних сіток для армії, робимо саморобні вибухові коктейлі для тероборони. Наші люди стоять у черзі, щоб здати кров, записатися до лав армії чи тероборони.

З таким народом навіть не може бути сумніву, що ми переможемо.

Подяка також і нашим закордонним друзям, які невпинно привозять нам гуманітарну допомогу. Вантажі йдуть майже безперервно. А також велика подяка за прийом наших переселенців. Станом на четвер через пункти пропуску в межах Закарпаття до країн Євросоюзу виїхало понад 160 тисяч українців-переселенців. І всі вони отримують максимальну допомогу.

Війна триває, і важко навіть уявити, на що ще може піти російський шизофренік. Але ясно одне — ми сильні і не здамося!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат