Війна!

28.02.2022 11:14 ПОДІЇ

Дива не сталося! Сатана з Кремля вирішив бомбити мирні міста нашої держави. Російські ракети літають скрізь і падають на міста навіть на заході України.

Ще 21 лютого закарпатський політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook написав:

«Світом правлять психопати і бандити. Коли це поєднується в одній особі — маємо Гітлера, Сталіна, Путіна. Ми на порозі великої війни, яку Путін спровокує між Україною і ЛНР-ДНР.

Можливі тисячі і мільйони жертв з боку українців, які опинилися в такій ситуації, позаяк усі промислові, надрові і земельні ресурси Держави вкрадені олігархами під керівництвом усіх президентів і прем’єрів нашої України. Вони грабували, грабують на мільярди наш народ. А наші діти і брати мають гинути, щоб захистити країну і, у разі перемоги, — дати можливість цим потворам і надалі грабувати нас».

І дійсно, спочатку Путін визнав незалежність ЛНР та ДНР, а вранці 24 лютого пішов в атаку по всій лінії кордону. Атака пішла і з боку Білорусі, яку Путін легко собі прибрав без усякого спротиву.

Найгірше те, що попри велике занепокоєння, Захід боїться дати військову відсіч Кремлю, бо той застосує ядерну зброю, і тоді буде кінець усьому світові. Захід усе ще застосовує санкції, які Путіна зовсім не лякають.

У своїй заяві Путін сказав, що не має наміру окуповувати Україну, а лише хоче «звалити хунту», але насправді під його ракетами гинуть сотні невинних громадян України. Та й не тільки України. Українська розвідка оприлюднила документи про закупівлю російською армією 45 тисяч поліетиленових мішків для трупів. Тобто, такою кількістю своїх вояків Путін готовий пожертвувати заради того, щоб довести якісь амбіції.

Ну а в Україні війна. Одні українці виїжджають, інші записуються до лав армії. Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією, оголосила загальну мобілізацію та військовий стан. Розгорнуто пункти прийому біженців та збору для них речей. Українці здають кров для поранених. На жаль, є такі, які розводять паніку. А це найгірше в таких ситуаціях. Зберігаємо спокій, але тримаємо поруч «тривожну валізу» з документами та найнеобхіднішими речами. Потрібно знати місця, де можна сховатися у випадку бомбардування. Стежимо за новинами, але довіряємо лише надійним джерелам. Усім добра!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат