Рятувальники ліквідовували наслідки негоди, яка охопила Закарпаття на Великдень

Пресслужба ДСНС 25.04.2022 22:53 ПОДІЇ

Так, упродовж 24 квітня фахівці ДСНС чотири рази виїздили на ліквідацію наслідків погіршення погодних умов, зокрема розкрижовували дерева, котрі падали через сильний вітер.

У селі Мужієво Берегівського району дерево впало на автомобіль Skoda octavia, що рухався по автошляху міжнародного значення М-23. Постраждалих немає, проте це спричинило пошкодження транспортного засобу та обмеження руху. Також через падіння дерева було ускладнено рух на автошляху місцевого значення у   м. Іршава. У свою чергу міжгірські рятувальники   спільно з лісниками усували наслідки негоди на автошляху Р-21 регіонального значення поблизу с. Сойми Міжгірської ТГ Хустського району. Там зафіксовано падіння 40 дерев на проїжджу частину. Протяжність затору складала близько 200 м.

У с. В.Ком’яти Берегівського району через пориви вітру   пошкоджено лінію електропередач, а також близько 200 кв.м покрівлі на будівлі місцевого дошкільного навчального закладу.

Щодо знеструмлень, то за інформацією ПрАТ «Закарпаттяобленерго» станом 11:00 у Хустському районі було відключено електропостачання 4 населених пункти повністю (с. Кошелево, Новоселиця, Лісковець, Рекіти) та 6 частково (с.Луково, Сокирниця, Іза, Приборжавське, присілок Стригальні та смт Міжгір’я).

Аварійно відновлювальні роботи проводять бригади РЕМ.

Пресслужба ДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат