У новопризначеного керівника Закарпатської митниці проводять обшуки

06.04.2021 14:57 ПОДІЇ

5 квітня в.о. начальника Закарпатської митниці Держмитслужби Закарпатської митниці призначено Миколу Пожо.

Нагадаємо, що в рамках боротьби з корупцією від роботи відсторонили 23 працівників Закарпатської митниці.

Уже наступного дня телеграм-канал "Держмитслужба" повідомив про обшуки в помешканні нового очільника та за місцем його роботи, де також провели обшуки у заступників. Обшуки проводить ДБР.

Крім того відповідні слідчі дії провели й у відстороненого начальника митниці Михайла Товта. Заходи проводяться в рамках кримінального провадження по факту випуску у вільний обіг товарів посадовими особами МП "Мукачево" без проведення належних форм митного контролю.

Телеграм-канал Дермитслужба зібрав інформацію про родичів новопризначеного начальника митниці. Тут наявне порушення законодавства, адже прослідковується конфлікт інтересів.

Дочка - Юліана Бокоч (Пожо), депутат Ужгородської міської Ради від партії «ОПЗЖ».

Зять - Бокоч Андрій, старший державний інспектор митного поста «Лужанка» Закарпатської митниці!

Племінник - Пожо Олександр, старший державний інспектор митного поста «Ужгород-центральний» Закарпатської митниці Держмитслужби. До цього був старший державний інспектор митного поста «Косонь» Закарпатської митниці Держмитслужби. Митного поста через який, нещодавно проїхало 16 кг. бурштину, який угорські митники зловили, а українські пропустили.

Тесть - Бокоч Василь, колишній співробітник органів внутрішніх справ, а зараз особа, яка займається перевезенням через державний кордон сигарет і бурштину, з приховуванням від митного контролю, про що наявне офіційне повідомлення митних органів Угорської Республіки, а саме Захоньської митниці Угорщини.

Інший родич - Бенца Сергій Іванович, одіозний екс-працівник УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНЬОЇ БЕЗПЕКИ ГУ ДФС В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ, який неодноразово був помічений правоохоронцями в отриманні хабарів від митників та податківців, а також залучений особисто і через третіх осіб у процеси незаконного переміщення сигарет та бурштину через державний кордон. У зв’язку з цим був змушений втекти з УВБ на посаду в ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ УЖГОРОДСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ. Очевидці кажуть, що не без допомоги Пожо М.С.

Також Бенца Сергій в 2020 році, на шаленій швидкості влетів у «швидку допомогу», автомобіль перевернуло і 4 медики потрапили у лікарню.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат