Річниця розстрілу

21.02.2021 16:00 ПОДІЇ

Пройшло всього 7 років з того часу, коли влада Януковича вирішила захищатися шляхом крові. Це був час, коли загнані в кут вовки Януковича дослухалися до поради Кремля втопити Майдан у крові. Почалися розстріли. Гинули зовсім молоді українці, які вирішили повстати проти самодурів Януковича, тих, хто гнітив власний народ і при цьому тішився золотим унітазам та батонам.

Але Кремль прогадав. Українці виявилися волелюбнішими, і після розстрілів ще дужче розлютилися і прогнали владу ненажерливих та малограмотних тиранів.

Зараз біль атрофувався. Ми вже забули про ті сльози матерів Небесної сотні. Більше того, у суспільстві Кремль розганяє серед українців думку, що Майдан був не повстанням народу проти упирів, а державним переворотом. І багато хто ведеться на цю думку.

Днями Верховна Рада таки визнала Євромайдан історичною подією в державотворенні країни і закликала розслідувати злочини проти учасників Майдану. За цю постанову проголосували всі демократичні парламентські фракції окрім проросійської фракції партії медведчука-рабиновича ОПЗЖ.

Це й не дивно. Наразі в Росії також виникають спроби скинути тирана Путіна, але Кремль має сильну пропагандистську машину, яка перетворює всі потуги опозиції на фарс. Та й росіяни таки не українці. Вони звикли любити царя. І якщо українці на Майдані сміливо дали бій силовикам Януковича, то росіяни, які виступають проти Путіна, обмежуються виключно мирними акціями, які, цілком очевидно, жодного ефекту не дадуть.

Ну і цього тижня нарешті українські правоохоронці оголосили, що вже визначене коло тих, хто розстрілював Майдан. І на сьомому році після Майдану є надія, що винуваті таки будуть покарані. Це покарання повинно бути реальним, щоб жодній владі не хотілося більше проливати кров власного народу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат