Від початку року в області відновили 31 інфраструктурний об`єкт

29.10.2021 19:31 ПОДІЇ

На початку року ми поставили ціль відновити 43 інфраструктурні об’єкти, у тому числі 9 мостів. Будівельні роботи на 31 з них вже завершені, на кількох техніка ще працює, але найближчим часом ці проєкти теж будуть реалізовані. Залишився 1 об’єкт, де роботи ще не ведуться, - повідомив перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

Йдеться про автомобільну дорогу загального користування місцевого значення С 071306 Данилово – Олександрівка. Згідно з проектною документацією тут передбачений капітальний ремонт.

Частину реалізували у 2020 році, однак на сьогодні залишився відрізок невідремонтованого автошляху протяжністю 2,6 км. Завершення ремонту цієї дороги для мене – принципова позиція. Зустрівся із підрядником, проектантом. Усі узгодження і процедури повинні пройти у найкоротші терміни, щоб реалізувати проєкт і здати об’єкт в експлуатацію вчасно, тобто до кінця року.

Так, є ще чимало проблемних автошляхів, які потребують нагального відновлення. Однак можу відкрито стверджувати, що вже давно дороги місцевого значення не ремонтували у такій кількості.

Чітке виконання поставлених цілей - це наше обличчя перед керівництвом держави та краянами. Ми не просто зуміли виконати заплановане, ми розпочали роботу на ділянках, які планували ремонтувати вже у наступному році. Маю надію, що така наша робота стане причиною збільшення фінансування доріг місцевого значення у наступному році.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат