На Закарпатті вже 35 хворих на коронавірус

06.04.2020 11:48 ПОДІЇ

Про це повідомили у ОДА. Діагноз підтверджено методом ПЛР.

Зокрема на коронавірус захворів 28-річний диякон з Ужгорода й заразив трьох членів своєї сім'ї.

За повідомленням Віталія Глаголи, в Ужгороді на самоізоляцію відправили 18 працівників пульмонологічного відділення міської лікарні. Це лікарі, медсетри, які контактували із родиною священника. Також у них взяли мазки для ПЛР-тесту, аби з‘ясувати чи не підхопили вони COVID-19 від хворих. Результати аналізу будуть завтра.

У лікарні шукають заміну працівникам, які пішли на самоізоляцію.

Тим часом в області зафіксовано першу смерть від коронавірусу - це 71-річна хвора з Іршави. Жінка перебувала у тяжкому стані на штучній вентиляції легень. 4 квітня вона померла.

У завідуючого поліклінічним відділенням Іршавської районної лікарні також виявили коронавірус. Він є сином померлої жінки. У всіх лікарів, які із ним контактували братимуть мазки для ПЛР-тестування, а весь персонал поліклінічного відділення протестують експрес-тестами. Із часу їхнього першого контакту із хворою сьогодні пройшло 8 днів.

Пізніше помер і 61-річний житель Мукачева, хворий на COVID-19. Чоловіка доправляли в Ужгородську обласну інфекційну клінічну лікарню і він помер у кареті швидкої. Це друга жертва коронавірусу в області.

Першою людиною на Закарпатті, яка одужала після зараження COVID-19 стала жінка з Мукачева, яка і захворіла першою. У 68-річної пацієнтки Ужгородської інфекційної лікарні ПЛР-тести показали негативний результат на COVID-19.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат