На Закарпатті вводять карантин

11.03.2020 22:28 ПОДІЇ

11 березня, в Ужгороді на засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, були прийняті рішення щодо поширення коронавірусу.

Засідання відбулося у малій залі ОДА. У його роботі взяли участь в.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко, голова обласної ради Михайло Рівіс, керівники районів, департаментів та управлінь ОДА, силових структур, медики та епідеміологи.  

Було вирішено:

— У школах, садках, вишах області – тритижневий карантин до 3 квітня.

— Усім закладам і установам, підприємствам, органам влади різного рівня - утриматися від організації та проведення масових заходів,   в тому числі культурно-розважальних.

— Відкласти до стабілізації епідемічної ситуації проведення спортивних змагань, турнірів, в Закарпатській області та поїздки на аналогічні заходи в країни, де реєструють COVID-19. Якщо дані заходи вже організовані, провести їх без участі глядачів та вболівальників.
                                                                                               
— Посилити дезінфекційні заходи в закладах освіти області, соціальних установах, медичних, транспорті, у місцях скупчення людей: кінотеатрах, ринках, кафе, ресторанах. Збільшити у таких закладах   кратність прибирання із використанням деззасобів та частіше провітрювати приміщення.

— Увести в закладах охорони здоров’я підвищений протиепідемічний режим, заборонити відвідування хворих.
                                                                                   
— Забезпечити працівників громадської сфери витратними матеріалами для особистої гігієни (серветки, дозатори з рідким милом, спиртовмісні антисептики).

Пресслужба ОДА

Дивіться також випуск новин Суспільного, який в більшій мірі присвячений даній проблемі:

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат