Суд залишив екс-голову Перечинської РДА Віктора Олефіра під вартою

23.02.2020 19:21 ПОДІЇ

17 лютого в Ужгородському міськрайонному суді відбувся судовий розгляд кримінального провадження щодо рішення стосовно запобіжного заходу для екс-керівника Перечинщини Віктора Олефіра, котрий на смерть збив двох жінок.

За підсумком засідання головуючою суддею Констанцією Бенцею було задоволено клопотання прокурора про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинуваченому у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України.

Як додає громадський правозахисник Віталій Грегор, до суду також було подані клопотання від десятка депутатів Перечинської райради, які просили передати їм на поруки обвинуваченого В. Олефіра. Однак з огляду на тяжкість інкримінованого злочину суд відмовив у їх задоволенні й залишив екс-посадовця під вартою.

Нагадаємо, Віктор Олефір близько опівночі 13 липня 2018 року в Перечині у нетверезому стані збив на смерть двох жінок, одна загинула у реанімації того ж дня, а невдовзі померла й інша.

Прокуратура просила покарати його 10 роками ув’язнення, однак Перечинський райсуд відправив за грати екс-очільника Перечинського району на 7 років.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат