На Рахівщині нетверезий мотоцикліст збив 8-річного школяра

04.09.2020 16:56 ПОДІЇ

У селі Середнє Водяне на Рахівщині 3 вересня сталася ДТП: мотоцикліст збив 8-річного школяра, який повертався з товаришами зі школи. Внаслідок падіння на землю хлопчик отримав перелом руки. Батьки дитини звернулися із заявою в поліцію.

Працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення оперативно розшукали водія, який травмував дитину. Встановлено, що за кермом мотоцикла марки «Vірer» перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не має. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 0,65 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. А за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило травмування неповнолітнього, мотоцикліст понесе кримінальну відповідальність, передбачену ст.286 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб затримано на спецмайданчик поліції.  

Загалом, за минулу добу, правоохоронці задокументували вісім випадків водіння у нетверезому стані, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат