Голова ОДА Петров анонсував будівництво туалету на КПП «Тиса»

15.07.2020 12:50 ПОДІЇ

Нарешті Закарпатська облдержадміністрація зайнялася реальними справами! - пише екс-заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас у своєму блозі.

Через три місяці після призначення голова ОДА Петров анонсував будівництво туалету на КПП «Тиса» – однієї зі своїх головних обіцянок, озвучених при представленні в квітні цього року!

Роботи зі зведення стратегічного об’єкта, який бригада заробітчан зі Зняцева могла завершити максимум за два тижні «під ключ із євроремонтом, біде і Wi-Fi», почалися тільки тепер за особистої присутності голови ОДА.

Очевидно, затримки викликані тим, що ці три місяці Петров вивчав, «що там плаває, звідки воно плаває, і хто винен у тому, що воно плаває» (дослівна цитата голови ОДА про туалет при призначенні на посаду). Той факт, що під будівництво туалету довелося оголошувати тендер, значить, що гроші виділені дуже солідні!

Але це дрібниці, головне те, що потяг нарешті рушив, тому слід сподіватися, що до кінця ще цього року щасливі відвідувачі туалету зможуть оцінити його принади по достоїнству, робити селфі й писати листи вдячності за турботу влади про простих людей…

На відкриття туалету, очевидно, запросять високих київських гостей, котрим і доручать першим випробувати «функціональні особливості об’єкта» із подальшим викладенням відосіка під умовною назвою «Усі ми, хлопці, засранці!..»

Так ось воно яке – «Велике будівництво Зеленського» на Закарпатті!

Коментарі :


15.07.2020 10:15 lemko

Губернатору - респект.
Треба анонсувати також і   аукціон серед політичної еліти України на право першим "кинутити личинку".
А в якості бонусу -   рулон фірмового туалетного паперу " На толчку КПП"...


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат