Поліція Словаччини: Закарпатці можуть заїжджати в Словаччину з довідками про тест ПЛР сертифікованих

admin 17.06.2020 14:48 ПОДІЇ

Надійшла відповідь Міністерства внутрішніх справ Словаччини щодо довідок з негативними тестами ПЛР для проїзду на територію Словаччини

Ми повідомляли про те, що на пунктах пропуску Словаччини було встановлено оголошення про те, що довідки з негативними тестами ПЛР для громадян, які в'їжджають на територію Словаччини повинні бути зроблені лише в одній лабораторії Закарпаття і були випадки, коли словацькі прикордонники повертали закарпатських заробітчан, які мали довідки з інших лабораторій.
Сьогодні на наш запит надійшла відповідь від Міністерства внутрішніх справ Словаччини, у якій йдеться про те, що оголошення має лише рекомендаційний характер. І якщо тест зроблено офіційно у верифікованій відповідними органами лабораторії, є печать, підпис лікаря, який зробив тест і зроблено переклад на словацьку, чеську або англійську мови, то прикордонники пропускатимуть таких громадян на територію Словаччини.
У Міністерстві також зазначили, що направили запит компетентному органу України з проханням надати повний список верифікованих лабораторій в Україні, які здійснюють тести ПЛР.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат