В області 5 нових випадків COVID-19, в Ужгороді заразився ще один лікар

10.04.2020 12:42 ПОДІЇ

Станом на сьогодні в області зафіксовано 56 випадків захворювання на COVID-19. В Україні таких випадків 2203. Померло 69 осіб, вилікувалося — 61.

За повідомленням управління охорони здоров’я міської ради Ужгорода в місті зафіксовано 10 випадків захворювання і ще 7 в Ужгородському районі. За минулу добу стався один новий випадок захворювання — на коронавірус захворів сімейний лікар амбулаторії розташованій на вулиці Капушанській. До цього лікар контактував із уже зареєстрованими хворими.

У зв`язку із майбутніми релігійними святами у міськраді нагадують про заборону проведення релігійних заходів. Релігійним громадам пропонують заборонити доступ людей на територію храму під час богослужіння та скупчуватися біля будівель релігійних громад. Проводити санітарну обробку приміщення храмів, ікон та інших предметів, дотримуватися умов карантину.

У свою чергу в області Регіональна комісія прийняла рішення про введення максимального обмеження пересування. "Це означає, що починаючи із тринадцятої години суботи 11 квітня до шостої години ранку понеділка 13 квітня – ви не виходите з дому, вам потрібно залишатися удома!" - повідомив в.о. голови ОДА Олексій Гетманенко.

У ці дні органи правопорядку будуть працювати у посиленому режимі, службу нестимуть працівники органів Нацполіції та Нацгвардії. Штраф за порушення - 17 тисяч гривень.

* * *

Протягом дня стало відомо, що в Закарпатській обласній інфекційній лікарні від коронавірусу помер лікар з Великого Бичкова. Через зараження коронавірусом людей, амбулаторію та лікарню Великого Бичкова закрили, а персонал пішов на самоізоляцію.

У той же час перший випадок захворювання на коронавірус було виявлено у Перечині та Воловці.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат