Чому це не жарти

29.03.2019 21:47 ПОДІЇ

У неділю зроблять свій вибір щодо того, хто стане Президентом України.

У нас президент відповідає за безпеку країни та її геополітичний напрям розвитку. Фактично, саме президент відповідає за те, яким курсом йтиме країна.

Зараз багато хто каже, що розчарувався у політиках і якщо й піде на вибори, то проголосує «по приколу» за когось симпатичного чи веселого. А ще дехто каже, що готовий голосувати за того, хто «більше дасть».

Колись в Україні вже голосували за Януковича, бо той роздавав блакитні футболки та плащі. І все закінчилося Майданом, а потім і війною. Ми втратили території і тисячі життів. Це зовсім не «прикол». І тут мова навіть не про 500 гривень за примітивного мера. Тут мова про державу.

Протягом виборчої кампанії ми надавали свої сторінки всім кандидатам, які хотіли розміщувати про себе інформацію. Давали і провладним, і опозиційним. Друкувалися у нас Вілкул, Гриценко, Зеленський, Ляшко, Мураєв, Наливайченко, Порошенко, Садовий, Тарута, Тимошенко. Вони переконували читачів у своїй правоті, давали своє бачення розвитку країни і обіцяли, обіцяли, обіцяли...

Але ми повинні розуміти, що обіцяти можна все, що завгодно. Можна навіть мати хорошу програму. Але кандидат повинен не лише обіцяти, а й довести свою здатність керувати країною, маючи певний досвід. Таких серед кандидатів небагато. Ми не нав’язуємо нікого. Ми віримо, що виборець у нас став грамотнішим і може виділити зерно від полови. Помилятися не можна. На кону — доля країни.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат