Як Закарпаття зустрічало Ревізора

15.03.2019 17:00 ПОДІЇ

До нас знову з ревізією приїжджав президент Порошенко. Влада переконувала, що це не передвиборний візит, а виключно робочий. Мовляв, перезапуск аеропорту, бізнес-конференція, урочистості з нагоди Карпатської України. І жодної агітації. Ну це зрозуміло, бо візити президентів завжди можна підлаштувати під щось, щоб не було прив’язки до агітаційності.

Обласна влада підготувалася до візиту добре. В Ужгороді знову відмивали транспортний міст, підчепурили площу Петефі, біля Хуста латали дороги. Крім того, голова ОДА оголосив цей день вихідним, і бюджетники з «чистою совістю» організовано автобусами виїхали на Хустщину до Красного поля, де Порошенко взяв участь в урочистостях із нагоди 80-ї річниці створення Карпатської України.

Щодо безпеки глави держави, то тут чітко спрацювали спецслужби. Вони задовго до візиту перевірили кожен кущик, обмацали весь аеропорт і околиці, винюхували кожен метр Красного поля та центру Ужгорода. У день візиту поліція чемно зупинила активістів з Тячева і попросила не рипатися, щоб не мати неприємності.

Одним словом, гіркий досвід «теплих» прийомів у Житомирі та Черкасах змусив служби безпеки президента до більшого контролю від провокацій. Ну закарпатці особливо і не бунтували. Бо інфантильні й мало в що вірять. Навчені за 28 років, що хто б не прийшов до влади, красти менше не буде.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат