Марина Порошенко відвідає Мукачево та Сваляву, а Петро Порошенко Хуст та Ужгород

14.03.2019 15:27 ПОДІЇ

У п'ятницю, 15 березня, Закарпаття відвідають Президент Петро Порошенко із дружиною Мариною.

У Мукачеві Перша леді відвідає загальноосвітню школу № 13, в якій за ініціативою Фонду Порошенка було створено ресурсну кімнату для учнів з особливими освітніми потребами. Також Марина Порошенко ознайомиться з роботою Закарпатської обласної дитячої лікарні.

У Сваляві дружина Президента зустрінеться з фахівцями та вихованцями Інклюзивно-ресурсного центру, який відкрито в рамках всеукраїнського проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості», до якого Закарпаття долучилося у лютому 2018 року.

У ході візиту на Закарпаття Марина Порошенко також відвідає Свалявський центр замісної ниркової терапії, в якому щороку надають близько 3 тисяч сеансів гемодіалізу.

У той же час Петро Порошенко долучиться до урочистостей з нагоди 80-ї річниці проголошення Карпатської України на території Меморіального комплексу «Красне Поле» (поблизу Хуста).

Також Глава держави візьме участь у засіданні Ради регіонального розвитку Закарпатської області, де обговорять плани розбудови Закарпаття на найближчі три роки. Захід почнеться о 14:00 на території заводу «Джейбіл» у селі Розівка Ужгородського району.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат