Із 15 березня Ужгородський аеропорт відновлює повноцінну роботу

01.03.2019 16:02 ПОДІЇ

Поки що регулярні рейси здійснюватимуться раз на тиждень.

15 березня Міжнародний аеропорт «Ужгород» відновлює повноцінну роботу. Регулярні авіаперевезення здійснюватиме авіакомпанія «Мотор Січ», із якою в Ужгородського аеропорту є чинний договір, який тимчасово не виконувався через відсутність відповідної сертифікації обладнання аеропорту.

– Регулярне авіасполучення між Ужгородом і Києвом здійснюватиметься реактивним літаком «Як-40» поки що раз на тиждень – щоп’ятниці, – наголошує голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. – Вранці літак вилітатиме зі столиці до Ужгорода, а увечері – в зворотному напрямку. У подальшому кількість авіаперельотів буде збільшено. Вартість квитка в один бік варіюватиметься від 699 до 3500 гривень.

Прес-служба ОДА

Коментарі :


09.03.2019 14:24 Иван

https://www.google.com/


02.03.2019 09:11 йони

хочу посмотреть на того дурня какой выложит 7000 грн из своего кармана за поездку в кийов и обратно.вот того маскаля и его контору тока и будут возить.ну может какого-то кийовского депутата-хабарника повозят.может еще како-то буржуй заморский слетает и усьо.ибо кричали все мол экономика сссра перевернута с ног на голову.но самолетики из унгвара летали и ежедневно летали в маскву,дважды в кийов,минск,а через него в ригу.одесу,а через нее в симферополь или туда-же но через кишенев.летали летом в ворошиловград/теперь луганск/.как-же так в перевернутой с ног на голову экономикой.в украине ее эту экономику поставили в положение буквы г и имеют ее сзади/наверно что-б не видела/ кому не лень.а самолетики из ужгорода полетают пару раз,и скажут нерентабельно


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат