Ужгородський аеропорт може стати вантажним пунктом

22.02.2019 17:33 ПОДІЇ

Аеропорт Ужгород пропонують розвивати як вантажний хаб, в якому оброблятимуться авіавантажі на шляху з Азії в країни Євросоюзу. При цьому вантажні термінали можуть бути розташовані як на українській території, так і на території Словаччини.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Едуард Маляр, директор департаменту інфраструктури та житлово-комунального господарства Закарпатської облдержадміністрації. Він зауважив, що ОДА отримувала пропозиції від іноземних компаній, що стосуються можливості реалізації проектів реконструкції комплексу споруд аеропорту Ужгород, реконструкції та подовження злітно-посадкової смуги аеропорту з 2000 до 3500 метрів, будівництва логістичного центру та залучення авіакомпаній, що працюють на ринку чартерних і вантажних авіаційних перевезень, для забезпечення повної завантаженості аеропорту.

Чиновник уточнив, що подібні пропозиції сприятимуть розвитку аеропорту, який «буде обслуговувати як пасажирські, так і вантажні перевезення, в тому числі транспортування вантажів з Китаю та Південної Кореї в Європу». При цьому пан Маляр додав, що про розвиток вантажного терміналу в аеропорту Ужгород можна буде говорити після відновлення регулярного авіасполучення.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат