Рахівська РДА гальмує виділення ділянки під водний реабілітаційний комплекс з іноземними інвестиціям

25.11.2019 13:41 ПОДІЇ

Фактично блокується інвестиційний проект

На закинутій земельній ділянці іноземні інвестори мають намір побудувати потужний Водний реабілітаційного центру для людей з фізичними вадами. Комплекс має бути побудований за кошти румунських інвесторів.

Мерія Рахова вже навіть виділила кошти для проектно-кошторисної документації, проект розроблено, але гальмується його реалізація через чиновників РДА.

Навіть мерія Рахова вже зверталася до голови ОДА Ігоря Бондаренка, але проблема не вирішується.

Чк написав на своїй сторінці у Фейсбук нардеп від Закарпаття Анатолій Костюх, все вперлося в незрозумілу позицію чиновників відділу спорту та освіти Рахівської РДА.

"Основою проблеми є неспроможність керівництва відділу освіти, молоді та спорту Рахівської РДА провести передачу земельної ділянки для розробки проектної документації та подальшого будівництва Центру. Важливо! Ця ділянка вже багато років взагалі ніким і ніяк не використовується. Більше того, наразі вона знаходиться в жахливому занедбаному стані.

Складається враження, що саме без цієї ділянки відділ освіти не зможе нормально функціонувати, бо іншого адекватного пояснення такої поведінки чиновників просто немає", - написав Костюх.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат