Від знищення Мукачівську бібліотеку врятувала сигналізація

11.11.2019 15:49 ПОДІЇ

Ввечері 9 листопада до рятувальників надійшов виклик від поліції охорони. Правоохоронці повідомили, що горять вхідні двері центральної районної бібліотеки, що розташована на вулиці Університетській.

Як з’ясувалося, на об’єкті спрацювала охоронна сигналізація, тож на місце було направлено екіпаж поліцейських. Вогню не дали поширитися. У гасінні брали участь два пожежних автомобіля та 6 рятувальників.

За повідомленням прес-служби ДСНС, минулими вихідними в області сталося дві пожежі у помешканнях закарпатців.

9 листопада у Ясіня (Рахівщина) сталася пожежа у будинку по вулиці Грушевського. Про пожежу сповістили односельці, помітивши дим. Люди також висловили припущення, що там може знаходитися жінка, яку власниця тимчасово пустила пожити. Рятувальники ліквідували загоряння але в будинку нікого не виявили. Зі слів сусідів, квартирантка, ймовірно, коли побачила, що загорівся диван, накивала п'ятами з місця події. Більше її не бачили. Серед причин розглядається паління в ліжку.

10 листопада у Туриці (Перечинщина) сталася пожежа у будинку по вулиці Центральній. Осередком загорання також став диван житлової кімнати. Домочадці вчасно помітили пожежу й загасили її до прибуття надзвичайників. Ніхто не постраждав.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат