На Рахівщині згорів житловий будинок місцевої греко-католицької громади

30.10.2019 00:09 ПОДІЇ

29 жовтня пожежа охопила триповерховий житловий будинок в селі Богдан, що належить місцевій греко-католицькій громаді. Тут проживала родина місцевого священика.

На місце пригоди вирушили рятувальники з Рахова та Ясіня - від райцентру до Богдана довелося подолати близько 15 кілометрів гірського бездоріжжя.

Осередком загоряння стала котельня. На момент прибуття пожежних підрозділів, полум’я через навіс, прибудований до будинку із легкозаймистих матеріалів, перекинулося на дах оселі.

Ліквідація пожежі тривала кілька годин. Вогнем знищено покрівлю та перекриття третього поверху, а також пошкоджено перший та другий поверхи й наявне в будинку майно.

На місці працював 21 рятувальник, чотири автоцистерни та дві мотопомпи. Надзвичайникам допомагала й пожежна команда Карпатського біосферного заповідника.

За повідомленням прес-служби ДСНС 29 жовтня у помешканнях закарпатців сталося загалом три пожежі. Крім вищеописаного випадку, вогнем знищено квартиру Чопі та Батьові. Загиблих немає. Також двічі горіли автомобілі - Мерседес у Мукачеві та Лада у Чинадійові.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат