Чому горе-активісти мовчать про вбивство червонокнижної рисі на Закарпатті?

31.01.2019 15:45 ПОДІЇ

Що не день, то все нові сенсаційні відкриття намагаються видати за істину викривачі. Головна мета - дискредитація лісової та мисливської галузі Закарпаття.

Псевдоактивісти та колишні, звільнені з тріском лісівники оприлюднюють черговий бруд. Сьогодні вискочила чергова брехня. А чому, цікаво, Кокіш-Мельник нічого не коментує про резонансний випадок із червонокнижною риссю та браконьєрку?!

До речі, одіозний екс-лісівник, який застрелив червонокнижну рись на Закарпатті, намагається поновитися на посаді. Перше засідання Апеляційний суд Закарпатської обл. призначив на 17 січня 2019 року, але через неявку представника, слухання перенесли на 7 лютого.

Нагадаємо, резонансна подія трапилася восени 2017 року. За цей час, прокуратурою відкрито кримінальне провадження. Колишній лісничий Утеріцького лісництва, якого підозрюють у вбивстві червонокнижної Рисі, намагається через суд поновитись на посаді.

За цей час, прокуратурою відкрито кримінальне провадження. Зі сторони ж Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства а також Рахівського лісодослідного господарства, в якому працював лісничий, останнього звільнено із займаної посади. Цьому передувала службова перевірка, яка була на особистому контролі начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Валерія Мурги.

За результатами розгляду справи, суд першої інстанції став на сторону Рахівського лісодослідного господарства, тим самим підтвердивши законність звільнення браконьєра. Відповідне рішення знаходиться у відкритому доступі на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

zido

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат