Пологові війни: Перипетії з посадою директора тривають

18.10.2019 21:03 ПОДІЇ

Цього тижня відбувся черговий конкурс із обрання голови пологового будинку в Ужгороді. Як ми повідомляли, після його реформування постало питання обрання його керівника. Обрана лікар Вікторія Пантьо, з’ясувалося, не має право обіймати цю посаду, бо не має керівного досвіду роботи.

У той час, коли суд ще має вирішити законність скасування результатів конкурсу, мерія вирішила провести новий конкурс, на який було подано лише одну заяву — від нинішнього в. о. керівника пологового будинку Олега Онопка. Альтернативи не було і комісія проголосувала за Онопка одноголосно.

Сам Онопко сказав, що Вікторія Пантьо три роки була його заступницею і вони одна команда. На попередній конкурс він не подавав своєї кандидатури, бо це було «тактикою команди».

У свою чергу Вікторія Пантьо більш скептична. Вона звинуватила свого опонента в тому, що той побоявся подавати свою кандидатуру, коли дійсно потрібно було буквально воювати. Крім того, переконана вона, комісія могла почекати з засіданням рішення суду, а потім проводити повторний конкурс. І Вікторії Пантьо незрозуміло, чому під час конкурсу заборонили ставити кандидату питання.

Тим часом суд, який мав винести рішення щодо правочинності відміни міськрадою результатів попереднього конкурсу, переніс засідання на 25 жовтня.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат