В області проходить масштабна спецоперація силовиків

25.09.2019 14:45 ПОДІЇ

Повідомляється про спецоперацію проти контрабандистів. Є перші затримані.

Про подію спочатку повідомив громадський активіст та юрист Роман Келемен на своїй сторінці у Фейсбук. Він розповів, що у спецоперації беруть участь понад 600 силовиків. Обшуки проводяться в Ужгороді, Мукачеві та Хусті. При цьому, зі слів Келемена, Хутська міськрада заблокована правоохоронцями і туди пускають лише за посвідченнями. Роман Келемен також повідомив, що обшуки проводяться на об'єктах братів Балог.

Точної інформації про причини спецоперації Келемен не знав, але припустив, що вона проводиться в рамках розслідування справи щодо замаху на високопоставленого чиновника поліції Іванківа.

Згодом появилася інформація, що ніби то в Хусті ніякої спецоперації не проводиться.

У свою чергу, журналіст Віталій Глагола у соцмережах підтвердив інформацію про спецоперацію і за його словами вона дійсно проводиться у рамках розслідування справи про замах на Іванківа.

Зі слів Глаголи, на Закарпаття заїхали нацгвардійці та слідчі зі всієї України. Вже проводяться обшуки на об'єктах не лише братів Балог, але й екс-нардепа Михайла Лня.

Проводяться також обшуки і в житловому комплексі "Едельвейс на вулиці Рилєєва, 4, де живе Іванків. Затримано одного з виконавців замаху - чинного поліцейського. Затримано також Президента федерації боксу Закарпаття Михайла Данила, який, зі слів Глаголи, є керівником охорони Андрія Стрижака, - повідомив Глагола.

Офіційної інформації про спецоперацію від жодної з правоохоронних структур Закарпаття поки немає.

Попытка рекламы

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат