На початку травня в Польщу можна буде потрапити безпосередньо із Закарпаття

12.04.2019 14:31 ПОДІЇ

Протягом п’яти днів працюватиме пішохідний перехідний пункт пропуску «Лубня – Волосате». В подальшому тут з'явиться повноцінний КПП.

Відновлені минулого року з ініціативи облдержадміністрації Дні добросусідства України та Польщі в межах Закарпатської області та Підкарпатського воєводства дали потужний поштовх для подальшого розвитку транскордонного співробітництва між двома регіонами. На початку травня до 15-ї річниці вступу Польщі в Євросоюз Підкарпатське воєводство та Закарпатська ОДА організовують тимчасовий запуск пішохідного контрольно-пропускного пункту «Лубня – Волосате» на українсько-польському кордоні. Саме ця локація вже тривалий час розглядається як найбільш перспективна точка для функціонування повноцінного КПП, який має стати першим на українсько-польському кордоні в межах Закарпатської області.

У відкритті тимчасового КПП із польського боку планують взяти участь маршалок сейму Марек Кухчинський та міністр інвестицій і розвитку Єжи Квічінський. Захід має на меті вивчити потенціал туристичного потоку між двома прикордонними регіонами. Запрошуємо мешканців та гостей Закарпаття скористатися можливістю відвідати Польщу через пішохідний перехід, який працюватиме з 1 по 5 травня з 8.00 до 20.00 за київським часом. Перетин кордону – за біометричним паспортом або Шенгенською візою.

Прес-служба ОДА

ТЕГИ : Митниця

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат