Запрошуються на військову службу за будь-якою спеціальністю

admin 15.03.2018 11:49 ПОДІЇ

На військову службу до Окремої Гірсько-Штурмової Бригади, яка дислокується у м. Коломия, приймають військовозобов’язаних, з якими укладають контракт: з військовослужбовцями рядового складу – строком від 6 місяців (для учасників АТО) або на 3 роки; а з військовослужбовцями сержантського та офіцерського складу – строком від 3 до 5 років.

Проходження служби у Збройних Силах України дає можливість безкоштовно здобути вищу освіту, отримати земельні ділянки для будівництва і сільського господарства, а також право стати на житлову чергу для безкоштовного отримання житла та інші пільги (які складають великий соціальний пакет).

Грошове забезпечення військовослужбовців визначається посадою, військовим званням, кваліфікацією, терміном та умовами проходження військової служби. Солдати на найменших посадах у зоні проведення АТО отримують «на руки» від 11600 грн., сержанти і офіцери – від 12600. Для вирішення соціально-побутових проблем один раз на рік надається матеріальна допомога у розмірі місячного окладу грошового утримання. За зразкове виконання службових обов’язків виплачується одноразова допомога у розмірі двох місячних окладів. При переїзді до нового місця служби виплачується грошова допомога у розмірі 100% місячного грошового забезпечення та 50% на кожного члена сім’ї.
Протягом 2018 року зарплату солдат планують підняти до 18 тис. грн.

Потрапити на службу до ОГШБр можна за будь-якою військово-обліковою спеціальністю – для вас відкриті усі посади – через співбесіду у Коломиї (за місцем постійної дислокації частини). Або ж можна зробити це безпосередньо у зоні виконання бригадою своїх завдань.
Телефони для довідок: (066) 174-88-34, (073) 366-86-18, (097) 755-29-11, (098) 871-68-33.

admin


За матеріалами прес-служба ОГШБр

ТЕГИ : армія, служба

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат