Євросоюз відкрив небо для регулярних польотів в Ужгород

admin 17.12.2018 19:04 ПОДІЇ

За словами міністр інфраструктури Володимира Омеляна, вперше в історії міжнародного партнерства Євросоюз відкриває своє небо для країни - не члена ЄС, зокрема в частині повітряного простору Словаччини.


Вперше в історії міжнародного партнерства Євросоюз відкриває своє небо для країни - не члена ЄС, зокрема в частині повітряного простору Словаччини.

Аеропорт "Ужгород" отримав сертифікат безпеки від Євросоюзу і відновить повноцінну роботу

Європейського агентства авіаційної безпеки EASA сертифікувало Державне підприємство з обслуговування повітряного руху України ( "Украерорух") для управління повітряним рухом в аеропорту "Ужгород". Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян в Facebook.

Сертифікат відповідності нормам ЄС "Украерорух" отримав від директора по польотних стандартам EASA Джеспера Расмуссена в Кельні (Німеччина).

У листопаді Міністерство інфраструктури України заявило про плани побудувати новий аеропорт в Мукачево Закарпатської області.

gordonua.com


Кілька хвилин тому директор Украероруху Дмитро Бабейчук отримав сертифікат відповідності нормам ЄС Державного підприємства обслуговування повітряного руху України від директора з польотних стандартів EASA Джеспера Расмуссена у м. Кельні (Німеччина).

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат