Протягом доби рибоохоронний патруль Закарпаття зафіксував 15 порушень

21.11.2018 14:33 ПОДІЇ

Закарпатський рибоохоронний патруль продовжує активно слідкувати за дотриманням природоохоронного законодавства на водоймах та у місцях збуту біоресурсів.

Протягом 18 та 19 листопада під час проведення рибоохоронних рейдів інспектори зафіксували 15 порушень.

18 листопада на р. Тиса, поблизу м. Тячів було виявлено чотирьох порушників, які здійснювали лов водних біоресурсів на заборонених ділянках (зимувальних ямах).

Аналогічне порушення зафіксовано на р. Божава, в околиці с. Вари Берегівського району. П’ятеро громадян рибалили на зимувальних ямах.

Ще по одному порушнику затримано на р. Латориця та р. Уж.

На всіх осіб складено адмінпротоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП. Загальна сума накладених штрафів становить 1 156 грн.

Крім того, на ринках області затримано трьох порушників, які займалися незаконним збутом водних біоресурсів, чим порушили вимоги ст. 88-1 КУпАП.

Для прикладу, 18 листопада на стихійному ринку у м. Ужгород, в районі вул. Феденця зафіксовано факт незаконної реалізації риби. Близько 11 години було виявлено громадянина, який збував 25 кг карася без дозвільних документів.

Своїми діями чоловік порушив порядок придбання та збуту об’єктів тваринного світу, визначений ст. 7 Закону України «Про тваринний світ».

Також на ДП «Ринок», що в м. Свалява було затримано двох порушників, які незаконно продавали рибу. В ході проведених дій інспекторами було вилучено 16 кг товстолоба та 27 кг карася у одного порушника, а також 10 кг товстолоба та 4 кг коропа - в іншого.

За даними фактами матеріали справ готуються для передачі в суди.

Нагадуємо, у відомстві функціонує телефонна «гаряча лінія»: (093) 091-49-77. У разі виявлення порушення – прохання телефонувати за вказаним номером телефону.

Держрибагентство

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат