В Закарпатті знімають документальний фільм про вузькоколійки

admin 27.10.2018 18:05 ПОДІЇ

Кінокомпанія “Прайм Сторі Пікчерс” почала зйомки документалього фільму про вузькоколійки України та Швейцарії. На Закарпатті знімальну групу цікавить Боржавська вузькоколійка, а загалом в Україні - Вигодська, Поліська та Гайворонська вузькоколійки.

Сьогодні, в суботу, зйомки проходили на Ужгородській дитячій залізниці - тут, на станції «Молодіжна» закладають любов до залізниці молодому поколінню ужгородців, які зізналися, що у дорослому віці мріють стати провідниками та навіть машиністами.
Режисер стрічки Олександр Недбаєв розповів, що це буде фільм не тільки про транспорт, але й про долі людей, які не можуть уявити своє життя без залізниці. Заплановано, що фільм зніматимуть 25 днів, дві треті з цього часу робота відбуватиметься в Україні (Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська та Кіровоградська області), а далі в Швейцарії.
Проект здійснюється за підтримки Українського культурного фонду, швейцарського громадського мовника RTS, Закарпатської та Івано-Франківської фільмкомісій,інформує на своїй сторінці Закарпатська фільмкомісія.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат