Стоматолог із Чопа загубив у горлі дитини... голку!

admin 26.10.2018 21:32 ПОДІЇ

 

Шокуючий інцидент стався у п'ятницю в Ужгородській районній лікарні. Після візиту до стоматолога, який приймав там, 13-річний хлопчина почав скаржитися на сильний біль у горлі.

Так почалася епопея, яку в 11 кроках описує на своїй сорінці в соцмережі Лора Приходько.
Після біганини з бідолашною дитиною лікарнями Ужгорода (стоматологічна поліклініка - дитяча поліклініка - Чоп - райлікарня - райлікарня в Ужгороді - міська поліклініка на БАМі) протягом двох днів таки виявили причину наростаючого болю в горлі дитини. Лікар-рентгенолог виявив сторонній предмет у горлі хлопчика, " виписав перший змістовний медичний документ і видав його мамі, - пише Лора Приходько. - І негайно послав до хирурга в обласну лікарню. ... Лікарі одразу приступили до роботи. Голку нарешті, якось витягли! Казали, що вона могла б попасти в трахею, в легені і тоді б..."
Зрештою, усе закінчилося щасливо, але питання залишилися... Питння до лікаря, "який витягуючи нерв із зуба, загубив у дитині в горлі голку, з намотаним на неї нервом і навіть не помітив цього? А, потім, на наступний день, відмовився оглянути дитину і з"ясувати що в нього за проблеми".

admin

Коментарі :


30.10.2018 17:09 uzhhorod.info

Бідна дитина :(


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат