Чому на сесії міськ­ради зняли з розгляду питання будівництва торговельного центру на «Білочці»?

20.10.2018 15:10 ПОДІЇ

Вся справа в хабарах. Інакше пояснити це неможливо. На громадських слуханнях та комісіях ніяких заперечень щодо будівництва центру не було. А на сесії андріївці-хабарники питання з розгляду зняли.

З цього приводу Сергій Ратушняк, який має намір на місці нинішнього базару-шанхаю побудувати сучасний торговельний центр, на своїй сторінці у Facebook звернувся до голови ОДА Геннадія Москаля.

«Геннадію Геннадійовичу. 11 жовтня, в четвер, на сесії Ужгородської міської ради, під головуванням взятого вами на поруки підслідного Андріїва, зняли з розгляду детальний план будівництва сучасного торговельного центру на вул. Белінського. Нині «Білочка». На власній землі, з незмінним цільовим призначенням вже 150 років. А все через те, що взятий вами на поруки мер не отримав хабара.

При цьому, на тій-таки сесії віддали 2,7 га міської землі якомусь забудовнику під нове будівництво. Тому що отримали хабара. Так, може, дасте пояснення, чому на власній землі, за власні кошти, не порушуючи чинного законодавства, не можна будуватися без того, щоб дати вашому, взятому на поруки підопічному, хабара? Хабара не буде. Але громадськість у повному обсязі отримає інформацію про перебіг цієї справи», — написав Сергій Ратушняк.

Коментарі :


23.10.2018 11:01 vvv

То йому від діда земля дісталась. А коли мером був то хабарів зовсім не брав. Скільки тих, що намагались дати хабар поплатились за те.....


20.10.2018 16:24 гафа

Це ніяка не власна земля.Під час свого перебування на посаді мера хапав все що бачив,а тепер ще й кричить злодюга


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат