Іршавські рятувальники знайшли чоловіка, пошуки якого тривали понад тиждень

ДСНС України у Закарпатській області 23.08.2018 20:48 ПОДІЇ

Звичайна випадковість, а також пильність рятувальників 5-державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава стала порятунком для 40-річного мешканця с. Негровець.

Понад тиждень, а саме з 15 серпня, правоохоронні органи, рятувальники та родичі шукали чоловіка, який пішов з дому до лісу і не повернувся. З інформації рідних стало відомо, що людина страждає на тимчасову втрату пам’яті.

І ось учора, 22 серпня, його було знайдено бійцями 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.

Чергове відділення рятувальників виїхало в с. Вільхівка для надання допомоги місцевому населенню. Після проведених робіт рятувальники поверталися в розташування частини. Слідуючи за маршрутом у напрямку с. Сільце, увагу бійців ДСНС привернув чоловік, котрий рухався вздовж автошляху. Зовнішній вигляд людини (виснаженість, відсутність взуття та неохайність) вказував на те, що з ним не все гаразд.

Рятувальники зупинилися й почали розпитувати куди він йде та чи не потребує він допомоги. У ході спілкування з’ясувалося, що людина не пам’ятає, як вона тут опинилася, й невідомо куди їй далі йти. Хоча чоловік повідомив як його звати, й що проживає він у с. Негровець. Це і послужило для рятувальників   приводом, що можливо це той самий чоловік, котрого шукають вже понад тиждень.

Про всяк випадок працівники ДСНС зв’язалися з ймовірними родичами й попросили їх приїхати для встановлення особи. І вони не помилилися. Виявилося що це саме він. Останні висловили слова вдячності рятувальникам та пообіцяли, що в подальшому будуть пильнувати за своїм родичем.

ДСНС України у Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат