Москаль: УЗЕ кришує ігровий бізнес на Виноградівщині, а начуправління освіти Свищо - наркоман

13.08.2018 17:27 ПОДІЇ

Геннадій Москаль написав заяву в Прокуратуру Закарпатської області про вчинення кримінального правопорушення співробітниками Управління захисту економіки (УЗЕ) в Закарпатській області.

– У ході власного службового розслідування облдержадміністрація з’ясувала, що перший транш грошей для «хабаря» голові Виноградівської РДА Михайлу Русанюку в сумі 12.500 гривень начальник управління освіти Юрій Свищо отримав від працівників УЗЕ 20 липня о 7.00 у готелі «Гелена» в Мукачеві, а другий транш у сумі 14.000 гривень – 26 липня о 6.30 в Мукачеві по вул.Шенборна, – заявляє голова ОДА. – Ми встановили, що ці гроші не виділялися з бюджету УЗЕ, тобто вони незаконні. За наявною в нас інформацією гроші для «хабаря» голові райдержадміністрації УЗЕ отримала від «дахування» нелегального ігрового бізнесу, який процвітає по всіх районах Закарпаття, і з яким УЗЕ має боротися згідно з посадовими інструкціями. У провадженні фігурують тільки 8.000 гривень, які голові РДА підкинули в машину. Де поділася   решта грошей, переданих Ю.Свищу, невідомо, і в нас є інформація, що начальник управління освіти, котрий систематично вживає наркотики, їх просто-на-просто привласнив. Я прошу всіх небайдужих громадян відправляти на електронну пошту ОДА інформацію (бажано з фото) про ігрові зали, що відкрито працюють на Закарпатті за сприяння УЗЕ: admin@carpathia.gov.ua

Крім того, Г.Москаль просить відкрити кримінальне провадження проти Ю.Свища за фактами корупційних дій, залякувань, порушень законів, прав людини тощо, викладеними в колективних зверненнях директорів шкіл Виноградівщини.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат