В УжНУ з’явились перші студенти-першокурсники

admin 28.07.2018 12:01 ПОДІЇ

В університеті 26 червня підвели перші підсумки подання заяв: оголосили статистику, коригували ліцензійні обсяги на деяких факультетах, допускали вступників до іспитів у магістратуру.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват розповів, що станом на 16.00 26 липня (тобто за дві години до завершення приймання заяв) до УжНУ було подано близько 14 500 заяв. «З них понад 8 тисяч – на основі повної загальної середньої освіти», сказав пан Горват.
Двоє вступників, які мали право бути зарахованими на навчання за результатами співбесіди, подали оригінали документів і вже стали першими цьогорічними студентами на економічному факультеті та ФІТ.
А конкурсантам варто пам’ятати, що відлік подачі оригіналів документів починається 1 серпня й триватиме до 6 серпня 2018 року. Жодні маніпуляції заборонені – на цьому наголошують не лише в УжНУ, а й у Міністерстві освіти і науки. Тобто ніхто не може змусити вступника подавати оригінали раніше, ніж це визначено Міносвіти, повідомляє Медіацентр УжНУ.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат