Чиновник, який вбив матір і дитину, очолив філію Закарпатгазу

28.07.2018 01:12 ПОДІЇ

Павло Нагірний очолив Мукачівську філію Закарпатгазу.


Ще в 2012 році Павло Нагірний, який очолював Хустську філію Закарпатгазу, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки “Mitsubishi Pajero” на 68 км об’їзної дороги м. Хуст, грубо порушив вимоги Правил дорожнього руху України – виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Daewoo Nexia GIX» за кермом якого була 32-річна жінка, а пасажирами – троє дітей. Після того винуватець втік з місця події. Як відомо, у цій автоаварії загинула жінка-водій та її донька.

Згодом Нагірний переховувався від правосуддя за кордоном, однак згодом повернувся в Україну і його затримали.

У травні 2014-го року прокуратура направила до Хустського міськрайонного суду обвинувачу вальний акт і просила у суду покарати Нагірного 10-ма роками ув’язнення. У жовтні того ж року Хустський суд виніс вирок Павлу Нагірному – 8 років ув’язнення і конфіскація майна. Зокрема будинку по вул.. Спортивній,20 у Хусті, де мешкав Павло Нагірний та земельної ділянки, на якій розташований будинок.

І прокуратура, і підсудний подали апеляції. При цьому прокуратура просила для Нагірного вже 11 років ув'язнення. Тим не менше, на початку 2015 року Апеляційний суд зменшив покарання для Нагірного до 6 років ув'язнення.   А ще через два роки Нагірний вийшов на свободу.

Сьогодні видання Мукачево.нет з посиланням на джерела в Закарпатгазі повідомило, що Павло Нагірний став начальником Мукачівської філії Закарпатгазу.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат