Побиття поліцейськими двох юнаків у Нижніх Воротах: конфлікт був

admin 24.07.2018 12:09 ПОДІЇ

 

У ніч з 19 на 20 липня біля села Нижні Ворота Воловецького району патрульні поліцейські побили двох юнаків.

Як розповів один із потерпілих, Юрій Желізняк, вони з другом поверталися додому о 4-й ранку і біля патрульного посту їх зупинили поліцейські, спитали, куди хлопці йдуть і почали їх бити. Юрій після перших ударів покотився в канаву і втратив свідомість. Другого хлопця поліцейські закинули в машину і відвезли в Свалявський район, де теж побили і залишили.
Через цей дикий випадок понад 70 місцевих мешканців на годину перекрили міжнародну трасу Київ-Чоп, вимагаючи реакції правоохоронців та покарання винних. Як розповів один з учасників акції, експертиза ще не зроблена, але з боку правоохоронців підходять до потерпілих з проханням зам’яти конфлікт. «Але в нас позиція не «порішати», а вирішити це по закону», -- каже учасник.
Поліція повідомила, що конфлікт таки був і розпочато внутрішнє службове розслідування з цього приводу, а справу ведуть слідчі СБУ, під процесуальним наглядом прокуратури.
Побиттю, за словами слідчих, передувала словесна перепалка. «До патрульних зверталися двоє молодиків у станіі алкогольного сп’яніння з проханням їх підвезти, їм було відмовлено, після чого вони пішли по трасі Київ-Чоп у напрямку Львова», -- розповів Валерій Найман, заступник начальника УПП в Закарпатській області. Можливо, саме ці жарти двох п'яних молодиків і не сподобалися патрульним. Але навіть це не мало бути причиною того, щоб поліцейські таким чином перевищували свої службові обов'язки.
Поліція поки не викриває результатів внутрішнього розслідування. Поліцейські кажуть, що начальника зміни поста у Нижніх Воротах відсторонено від обов'язків.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат