Карпатський біосферний заповідник відзначає 50-річний ювілей

Прес-служба ОДА 05.06.2018 15:42 ПОДІЇ

Один з найбільших наукових і екологічно-освітніх центрів регіону – Карпатський біосферний заповідник – цьогоріч відзначає півсторічний ювілей з часу заснування.

З цієї нагоди, 4 червня в Закарпатській ОДА відбулося засідання за круглим столом на тему «Роль Карпатського біосферного заповідника та інших природоохоронних територій в збереженні природних й культурних цінностей та реалізації стратегії сталого розвитку на Закарпатті». Участь у засіданні взяли керівники краю – Віктор Мікулін та Петро Грицик, очільник Карпатського біосферного заповідника Федір Гамор, голова Українського товариства охорони природи Василь Шевчук, природоохоронці, науковці та громадськість. За заслуги перед природою України Федіра Гамора відзначено почесною грамотою Українського товариства охорони природи. Цього ж дня природоохоронці провели брифінг для представників засобів масової інформації.

В атріумі Закарпатської ОДА з нагоди ювілею розгорнуто фотовиставку «Карпатський заповідник – 50 років на сторожі природи Карпат». На експозиції представлено близько 40 світлин, які демонструють рослинний та тваринний світ Карпат, а також красу національних заповідних фондів на території Закарпаття. На урочистому відкритті пролунало музичне вітання від народної артистки України Марії Зубанич та заслуженої артистки України Оксани Ільницької, які виконали українські народні пісні. Фотовиставку, яка триватиме до кінця тижня, можуть оглянути всі охочі.

Прес-служба ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат