В Ужгороді побили журналіста Віталія Глаголу

17.05.2018 01:16 ПОДІЇ

В Ужгороді побили власкора телеканалу СТБ, відомого закарпатського журналіста Віталія Глаголу.

Про побиття повідомив сам Глагола на своїй сторінці у "Фейсбук".

Зі слів Глаголи, він знімав конфліктну ситуацію в кінотеатрі "5 елемент" і на нього накинувся п'яний власник кінотеатру та персонал.

"Пару разів сильно "прилетіло" з кулака в голову, кілька разів у груди. Не критично - буду мати синці на обличчі, розцарапаний ніс і підбиту губу", - написав Глагола.

Все почалося з того, що Віталій Глагола став свідком конфліктної ситуації, коли дівчина-клінтка закладу вказала персоналу на ет, що в кафе кінотеатру їй дали не таке замовлення, яке презентоване в меню. На дівчину грубо накинувся персонал, а Глагола почав фіксувати ситуацію на відео. Після цього персонал накинувся і на нього.

Наразі журналіст написав заяву про побиття в поліцію.

Віталій Глагола є відомим закарпатським журналістом, який раніше працював власкором центрального "Нового каналу", а зараз телеканалу СТБ. Він часто робив репортажі зі скандальних подій і часто його дописи у "Фейсбук" поширювалися виданнями Закарпаття.

***

Поліція відреагувала на побиття в Ужгороді журналіста Віталія Глаголи і відкрила кримінальне провадження

Про це повідомили в поліції Ужгорода.

За інформацією поліції, вони отримали повідомлення про побиття о 10 годині вечора і екіпаж вирушив на місце конфлікту. Наразі вже опитані як журналіст, так і двоє представників опонуючої сторони. Кримінальне провадження відкрите за статтею "Хуліганство".

У свою чергу Віталій Глагола не погоджується з тим, що кримінальне провадження відкрите за статтею 296 "Хуліганство" є правильним, бо насправді, сталося відверте перешкоджання професійній діяльності журналіста.

"Я викликав поліцію і я казав, що там стаття 171 "перешкоджання". Так само я кілька разів при дзвінку сказав, що перешкоджають моїй професійній діяльності. А тут хуліганство, ок", - написав Глагола в одному з коментарів у соцмережах.

Окрім того, обласна організація Спілки Журналістів України має намір оприлюднити звернення щодо побиття свого колеги.

ТЕГИ : Віталій Глагола

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат