На Закарпатті посилено охороняють консульства

admin 30.03.2017 17:40 ПОДІЇ

У зв'язку з ситуацією, що трапилася у ніч на 29 березня в Луцьку, закарпатські поліцейські охорони у тісній взаємодії з підрозділами ГУ НП області та патрульною поліцією, посилили охорону консульств на території краю.


- На сьогоднішній день під охороною Управління поліції охорони в Закарпатській області перебувають три консульства. У зв'язку з подіями, що відбулися у Луцьку підрозділи поліції в системі єдиної дислокації ГУ НП повинні вжити всіх заходів аби не допустити подібних ситуацій. Тому будемо працювати на упередження, наголосив Андрій Литовченко - начальник УПО в Закарпатській області.

Нагадаємо, у ніч на 29 березня в Луцьку невідомі з РПГ обстріляли будівлю Генерального консульства Польщі. У СБУ порушила справу за статтею "Теракт".

На сьогоднішній день під надійною охороною УПО в Закарпатській області   перебувають три консульства: два Угорщини в містах Ужгород та Берегове, а також консульство Словацької республіки в місті Ужгород, інформує Управління поліції охорони в Закарпатській області.

http://prozahid.com

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат