В Іршаві зі школярів збирають гроші на туї

admin 15.03.2017 16:55 ПОДІЇ

В Іршаві в ЗОШ №1 збирають по 15 гривень з кожного учня, щоб придбати туї

Про це виданню Clipnews.info повідомив мешканець Ірашви.

«Шановна редакція! Останнім часом у вас були публікації про Іршаву. Дякую вам. Про наше місто ніхто ніколи нічого не пише. Так, ніби тут нічого не відбувається. Правда в цьому є. Тут сонне царство. Наш Бобик думає, що він король, а не мер. Ви писали нещодавно про те, що тут вирубали дерева і ніхто не знає, де деревина. Так от, я вам хочу розказати більше: на нові дерева гроші збирають з дітей. У школі №1 просять здати по 15 гривень з кожного учня.
Можливо, це і не багато. Є батьки, які здають і по 100 і по 200 гривень. Хоча є багато батьків, для яких і ці гроші є великими. Але я не про те. Я дав дитині 15 гривень, щоб їй не було соромно. Але я вважаю блюзнірством рубати по місту дерева і не звітувати про них, а в той же час брати гроші на нові дерева з школярів. Це аморально. А тепер увага: дітям сказали, що гроші збирають на туї!
На сайті Іршавської міськради є звіти із сесій і там видно, скільки грошей виділяється на школу. Немалі. А ви бачили, у якому стані школа? Ви бачили, який там так званий спортивний майданчик у дворі? То чому вирішили збирати гроші на туї ці естети аморальні?
Вибачте за емоції. Знаю, що міг голос, це голос волаючого у пустелі, бо в Іршаві якщо ти не згідний із владою, то ти ізгой. З повагою, І. Логойда», - йдеться в листі.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат