Закарпатську організацію Національної спілки журналістів України очолив Віталій Мещеряков (+)

admin 14.03.2017 16:18 ПОДІЇ

 

14 березня в Ужгороді відбулася звітно-виборча конференція Закарпатської організації Національної спілки журналістів України. Дмитро Воробець, який очолював організацію вже 35 років, надав звіт про роботу за останні 5 років.


Серед іншого він повідомив, що на даний момент кількість членів НСЖУ в Закарпатті складає 330 журналістів.   Десятеро з них (переважно випускники кафедри журналістики УжНУ) прийняті до Спілки впродовж цього року.

Дмитро Андрійович попросив, щоб цього разу його кандидатуру на цю посаду не висували.

Натомість він сам висунув кандидатуру нинішнього директора Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії «Тиса». Інший кандидат взяв самовідвід.

Саме за Віталія Мещерякова і проголосували делегати конференції і запрошені члени НСЖУ. Вітаємо нового керівника журналістської організації і очікуємо активної роботи всієї структури.

Також було прийнято рішення надати Дмитру Воробцю статусу Почесного голови обласної організації. Надалі він   виконуватиме обов’язки відповідального секретаря Закарпатської організації НСЖУ.

http://ua.korzonews.info/

++++++++++++++++
На Закарпаті обирали голову обласної організації Національної спілки журналістів України

На порядку денному серед інших питань розглядається звіт голови обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитра Воробця за 2012-2017 рік. Після виступу очільника спілки пройшло активне обговорення сучасного стану справ в організації. Дмитро Андрійович очолював організацію протягом 35 років і заявив, що не висуватиме свою кандидатуру.

На звітно-виборчій конференції будуть обрані делегати від обласної організації на 14-й з’їзд НСЖУ, який орієнтовно має пройти 20 квітня 2017 року у Києві.

Після затвердження звіту голови, надійшла пропозиція від Дмитра Воробця висунути кандидатуру гендиректора філії ПАТ НСТУ "Закарпатська регіональна дирекція" - Тиса-1,Тиса FM   Віталія Мещерякова на посаду очільника організації. Окрім того, була внесена кандидатура журналіста Михайла Папіша, який пізніше зняв свою кандидатуру.

За кандидатуру нового голови обласної організації НСЖУ проголосували майже всі присутні, лише одна людина утрималась.

Дмитра Воробця обрано почесним головою обласної організації НСЖУ.

pmg.ua

++++++++

Також конференція обрала правління у складі 25 осіб, ревізійну комісію і 5 делегатів на з'їзд НСЖУ, який відбудеться у Києві 20 квітня.

Після завершення конференції члени правління обрали заступників голови організації. Ними стали Володимир Тарасюк і Василь Нитка.

Участь у конференції в Ужгороді взяв голова Ревізійної комісії НСЖУ Йосип Бурчо.

mukachevo.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат