"1+1" про унікальних закарпатських корів, вишукане вино, термальні басейни та м'ясні делікатеси

admin 19.02.2017 18:43 ПОДІЇ

Тільки тут можна поніжитись у популярних в Японії цілющих мінеральних джерелах, потім потрапити у Середньовіччя без машини часу, а зрештою потім повернутися у сьогодення, щоб познайомитися з унікальними коровами

Тільки тут можна поніжитись у популярних в Японії цілющих мінеральних джерелах, потім потрапити у Середньовіччя без машини часу, а зрештою потім повернутися у сьогодення, щоб познайомитися з унікальними коровами, які не дають молока, і скуштувати вино з 400-річних підвалів.

Спочатку знімальна група "Сніданку" відвідала Берегівщину, де познайомилась з виноробом Іваном Урстою, який витримує свої напої у 400-літньому льосі, а потім завітала до еко-фермера Петера Тізеша із села Ботар. Він вирощує унікальних корів, які не дають молока.

Також гості зі столиці відвідали замок "Сент-Міклош", де для журналістів приготували середньовічну страву.

1+1

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат