Суд вирішив, яким має бути запобіжний захід у Іштвана Цапа

admin 10.02.2017 11:30 ПОДІЇ

10-го лютого в Ужгороді в Закарпатському обласному апеляційному суді розглянули апеляційну скаргу прокуратури області щодо зміни запобіжного заходу першому заступнику міського голови Ужгорода Іштвану Цапу.


Як відомо прокуратура вимагала більш серйозного запобіжного заходу ніж домашній арешт. В результаті згідно рішення суду Іштвана Цапа триматимуть під вартою до 24-го березня, а застава, яку можна внести, становить 240000 гривень.

Таке рішення частково задовільнило вимогу прокуратури, яка передбачала заставу у розмірі 2 млн 560 тис. грн.

Нагадаємо, що І.Цап є підозрюваним у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 ККУ (отримання неправомірної вигоди службовою особою в особливо великих розмірах).

Як повідомлялося прокуратурою Закарпатської області спільно зі спецпідрозділом “К” УСБУ у Закарпатській області викрито корупційну схему, за якою було налагоджено одержання хабарів посадовцями Ужгородської міської ради за позитивне вирішення земельних питань. Йдеться, зокрема, про першого заступника міського голови Ужгорода. Саме через посередників посадовці отримували неправомірну вигоду. У двох посадовців Ужгородської міськради було знайдено гроші, які могли бути частиною хабара.

ПроЗахід, trubyna.org.ua...

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат