Василь Пукман розповів, як поліція захищатиме листонош, що розносять пенсію

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 30.11.2017 20:58 ПОДІЇ

 

Дільничні офіцери Тячівського відділу поліції спільно з листоношами району під час робочої зустрічі знайшли способи посилити співпрацю для безпеки працівників пошти.

Вчора, 29 листопада, відбулася зустріч дільничих офіцерів поліції сектору превенції Тячівського відділу поліції з керівниками поштових підприємств про посилення співпраці. Засідання провели в Тячівському районному будинку культури. Особлива увага приділялася безпеці листонош під час виконання ними службових обов’язків та недоторканості з боку порушників об’єктів поштового зв’язку.

Т.в.о. заступника начальника Тячівського відділу поліції Василь Пукман пообіцяв забезпечити наряд ГРПП на маршрутах доставки листоношами допомоги. Дав вказівку дільничним проводити щомісячні інструктажі з листоношами стосовно безпеки під час виплат пенсійних кошті та матеріальних допомог громадянам. Василь Пукман закликав долучитися до роботи громадські формування та громадських помічників з охорони громадського порядку на дільницях.

Насамкінець зустрічі дільничні та листоноші обмінялися телефонами і тим самим посилили комунікацію, яка дуже допоможе в роботі обом сторонам.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат