Закарпаття: нейтралізовано контрабандиста - тіньового власника шматка кордону України з Угорщино

admin 16.11.2017 17:16 ПОДІЇ

 

На Закарпатті про так звані неконтрольовані державою ділянки українсько-угорського кордону плітки ходять вже не перший місяць. І ось спецоперація з нейтралізації унікального злочинця завершилася його арештом. А чи вдасться з'ясувати, хто саме стояв за ним?


16 листопада, о 7-й годині ранку до санаторію «Карпати» під Мукачевом увірвався закамуфльований та до зубів озброєний спецпризнач. Їх увага була прикута до скромного відпочивальника на ім'я Аттіла Горват (контрабандистське погоняло «Докі» – на фото).

Це і є той самий Горват, який не без сприяння поки що неназваних осіб організував прибуткову діяльність «приватного кордону» на Закарпатті та незаконне переправлення за маршрутом Угорщина-Україна-Угорщина великого асортименту специфічних продуктів та живого товару.

На малій батьківщині контрабандиста – у Великій Бийгані – тривають обшуки, допити і тому подібне. Крім іншого, тут вилучено чималеньку партію наркотиків.

Довідка:
Мова про 134 га землі протяжністю 5 км вздовж кордону. Подейкують, що до чергової афери (згадайте тоннель з Ужгорода до Словаччини) можуть бути причетні не тільки містечкові можновладці, але й окремі силовики, прокурори та дільці Держгеокадастру. Себто, поки що тут, як і раніше, — "бабло перемагає зло".

ЗМІ

admin

ТЕГИ : #контрабанда #кордон #Закарпаття #хабарники #злочинці

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат