Москаль: «Закарпаття не отримало за вересень і жовтень понад 107 мільйонів від «дорожнього експериме

06.11.2017 14:01 ПОДІЇ

Ситуація із надходженням коштів на ремонт автодоріг за рахунок перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових надходжень (так званий «дорожній експеримент») до сьогодні не вирішена.


– За вересень область мала отримати понад 55 мільйонів гривень від «дорожнього експерименту», а за жовтень – понад 51 мільйон, – наголошує Геннадій Москаль. – Разом ця сума становить понад 107 мільйонів гривень. На початку жовтня Мінфін усупереч нормативно-правовим актам вирішив забрати від Закарпаття 41 мільйон, зароблений у вересні, залишивши всього 14 мільйонів. Таке рішення не підтримав «бюджетний комітет» Верховної Ради, однак із тих пір Закарпаття не отримало ні 14 мільйонів, ні 55 мільйонів, зароблених у вересні, ні 51 мільйон, зароблений у жовтні. Ми не отримали нічого, при тому, що «дорожній експеримент» залишається єдиним серйозним джерелом фінансування ремонту наших автодоріг, а погода все ще дозволяє проводити дорожні роботи. У мене немає слів, щоб адекватно оцінити таку «підтримку» Закарпаття з боку Києва…

Голова ОДА направив Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману телеграму з прохання особисто втрутитися в ситуацію і якнайшвидше вирішити її.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат