Геннадій Москаль вручив представнику румунського підприємства «Золотого ведмедика»

Прес-служба ОДА 27.10.2017 15:56 ПОДІЇ

Керівник румунської фірми, що ремонтує дороги на Закарпатті, отримав від Геннадія Москаля «Золотого ведмедика».


В облдержадміністрації з професійним святом привітали працівників дорожньої галузі та автотранспортного комплексу.

Керівники краю сьогодні (27.10) взяли участь в урочистих зборах з нагоди Дня автомобіліста і дорожника, яке відзначається щорічно в останню неділю жовтня.

Працівників галузі автомобільного перевезень та дорожнього господарства привітали голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль та заступник голови облради Петро Грицик. Вони подякували представникам цих галузей за їх нелегку роботу, яка має важливе значення для розвитку області. Найкращі працівники отримали від керівництва області почесні грамоти та подяки. Ряду фахівців вручено «Знак пошани Укравтодору» та подяки Державного агентства автомобільних доріг України.

Генеральний директор компанії «Trameko» (Румунія) Калін-Адріан-Васіле Роман, зокрема, одержав від Геннадія Москаля почесну відзнаку «За заслуги перед Закарпаттям». Саме ця румунська фірма цьогоріч ремонтувала   шляхи на Рахівщині, а також здійснює ремонт автодоріг у селах Усть-Чорнянського куща Тячівського району (Руській Мокрій, Німецькій Мокрій, Лопухові).

До професійного свята   на площі Народній розгорнули в цей день експозицію автобусів, що здійснюють перевезення пасажирів на   маршрутах загального користування, великовагових транспортних засобів, а також сучасних авто від провідних автосалонів краю.

Довідково: Перевезення пасажирів на маршрутах загального користування Закарпаття здійснюють 160 перевізників, які використовують понад 700 транспортних засобів. У цьому році   послугами автомобільного пасажирського транспорту скористались 26 мільйонів пасажирів. Нині Закарпатська область посідає друге місце в Україні за кількістю великовагових транспортних засобів, обсяг вантажних перевезень сьогодні становить 3 мільйона тонн вантажів. Дорожники краю утримують мережу автомобільних доріг загального користування області   протяжністю понад 3 тисячі кілометрів.

Прес-служба ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат