Ужгородців запрошують висловити свою думку щодо майбутнього площі Петефі

04.10.2017 14:18 ПОДІЇ

Розвиток громадських просторів неможливий без повноцінного діалогу. А одна з головних проблем Ужгорода – це відсутність діалогу як між владою та громадою, так і всередині самої громади. Яскравим проявом цієї проблеми є ситуація, що склалася навколо реконструкції площі Петефі.



У зв’язку з цим в Ужгороді продовжує працювати ініціатива «Площа Петефі: діалог у трьох частинах», що здійснюється у рамках проекту «Площ свобод», спрямованого на дослідження та осмислення практик використання площ у Чернівцях, Херсоні та Ужгороді. В неділю, 8 жовтня, робота продовжиться воркшопом «Площа Петефі: як то має бути» з урбаністкою Мар'яною Куземською (Львів). До участі запрошуються активні представники громади, представники місцевої влади та бізнесу, що працює на площі Петефі.

Результатом воркшопу має стати означення проблемних моментів у процесах навколо площі Петефі, правильна організація комунікації між зацікавленими сторонами, за потреби – створення ініціативи / робочої групи, що візьме на себе функції посередника у процесі налагодження комунікації між владою, громадою і бізнесом.

Мар'яна Куземська – урбаністка, учасниця робочої групи зі створення культурної стратегії Львова, асистентка кафедри культурології гуманітарного факультету УКУ, екс-керівниця програми комунікації Інституту міста.

Дата: неділя, 8 жовтня
Час: 12:30 – 16:30
Місце: кафе «Олів’є» (площа Петефі 11)

Для участі у воркшопі потрібно зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/DxLzHR

Вхід вільний

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат